Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Με στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. η υποψήφια βουλευτής ΝΔ Α. Αυλωνίτη

Συνάντηση με το Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό διευθυντή Ιονίων Νήσων υποστράτηγο Βασιλείου Γεώργιο και τον Αστυνομικό διευθυντή Κέρκυρας  Σκολαρίκη Σπυρίδωνα είχε σήμερα η υποψήφια βουλευτής Κέρκυρας της ΝΔ Αγγελική Αυλωνίτη.

Οπως δήλωσε: Συζητήσαμε θέματα που αφορούν την ασφάλεια των κατοίκων και των επισκεπτών εν όψει του Πάσχα και της νέας Τουριστικής σεζόν. Κατά την επίσκεψη μου στην αστυνομική διεύθυνση Κερκυρας είχα επίσης την ευκαιρία να συνομιλήσω με τον πρόεδρο της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων της Κερκυρας κύριο Νίκο Μποζίκη ο οποίος μου εξέφρασε τα προβλήματα και τις ελλείψεις που αντιμετωπίζει η υπηρεσία .

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!