Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Με τα προεδρεία των σωματείων ταξί ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Καλούδης

Ο υποψήφιος βουλευτής Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Καλούδης, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: 

Ταύτιση θέσεων Γιώργου Καλούδη υποψήφιου βουλευτή Κέρκυρας ΣΥΡΙΖΑ και ΔΣ Ταξί .

Αυτό ήταν το αποτέλεσμα από  την επίσκεψη του Γιώργου Καλούδη στα Γραφεία  και τη συζήτηση με το Σωματείο Ταξί Κέρκυρας «Ο Ταξιάρχης» και «Άγιος Χριστόφορος» καθώς και του Αστικού Μεταφορικού Συνεταιρισμού Ιδιοκτητών Ραδιοταξί Κέρκυρας.

Η συνάντηση ήταν εποικοδομητική και χρήσιμη για τη κοινωνία και τον τουρισμό της Κέρκυρας.

Τα αυτοκίνητα της uber παραμένουν ακροβολισμένα σε 10 σημεία. Παρανομούν γιατί δεν υπάρχει συνεργαζόμενο ταξί και δεν υπάρχει ταξίμετρο. Η συνάντηση ήταν σε φιλικό κλίμα και γόνιμη. Απειλούνται με αφανισμό από την πολυεθνική uber. Το αίτημα νόμιμο, δίκαιο και ηθικό.  Να εφαρμοσθεί ο νόμος 4530/2018, να λειτουργήσουν οι ελεγκτικοί μηχανισμοί: Τροχαία – ΣΔΟΕ. Η συζήτηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα. Ο Γιώργος Καλούδης δήλωσε αμέριστη υποστήριξη, καθόσον τα αιτήματα είναι δίκαια , συμβάλλουν στη πραγμάτωση της  συνταγματικής αρχής της ίσης αντιμετώπισης όλων και συντελούν στην αξιοκρατία και στο σύνθημα του Αλέξη Τσίπρα: Δικαιοσύνη Παντού!

 

Στην φωτογραφία από τη συνάντηση από αριστερά:  Γραμμένος Κωνσταντίνος –  Ταμίας του Συνδέσμου «Ο Ταξιάρχης», Γουρδούκης Σπυρίδωνος – Πρόεδρος Σωματείου «Άγιος Χριστόφορος», Γελάτσορας Θεόδωρος – Πρόεδρος Συνδέσμου «Ο Ταξιάρχης», Λουκάς Σταμάτης – Πρόεδρος Αστικού Μεταφορικού Συνεταιρισμού Ιδιοκτητών Ραδιοταξί Κέρκυρας και Κρητικός Γιώργος – Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου «Ο Ταξιάρχης».

 

 

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!