Quantcast
SLIDERΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Τοποθετήθηκαν κολωνάκια στο πεζοδρόμιο Γαρίτσας – Ποια η εξέλιξη του έργου

Τοποθετήθηκαν ήδη σιδερένια κολωνάκια στο πεζοδρόμιο της Γαρίτσας στο ρεύμα καθόδου, προκειμένου να μην αποτελεί το πεζοδρόμιο χώρο στάθμευσης οχημάτων και να πραγματοποιείται απρόσκοπτα η κίνηση των πεζών.
Ήδη τις προηγούμενες ημέρες ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Νίκος Καλόγερος είχε σχετική ενημέρωση από τους επιβλέποντες του έργου της ανάπλασης του Άλσους της Γαρίτσας και του Ανεμόμυλου. Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε ο ίδιος, ενημερώθηκε από τον Μηχανικό, τον Γεωπόνο και τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας. Συγκεκριμένα, ο κ. Καλόγερος δώσε πως προχωρούν κανονικά οι εργασίες ολοκλήρωσης των δικτύων άρδευσης και ηλεκτροφωτισμού. Στις αρχές του Ιουνίου εγκαθίσταται ο 2ος εργολάβος για την τοποθέτηση και των δύο παιδικών χαρών ενώ θα ολοκληρωθούν και τα γήπεδα μπάσκετ. Τα γήπεδα bocce αναμένονται έως τα τέλη Ιουνίου να παραδοθούν και ταυτόχρονα θα δοθεί ο χώρος των εκδηλώσεων.
Σχετικά  με τις φυτεύσεις,   θα παραλαμβάνονται σταδιακά το επόμενο διάστημα τα 10.000 αρωματικά φυτά ενώ η νέα δεντροφύτευση θα εξελιχθεί ταυτόχρονα με το Φρεζάρισμα ολων των παρτεριών, σημείωσε.
Καταλήγοντας, είπε “το  Άλσος σταδιακά μετά τις αφανείς εργασίες θα αλλάξει μορφή. Τέλος έχουν σταλεί όλες οι παρατηρήσεις σχετικά με την ολοκλήρωσή του Σχεδίου Κανονισμού Λειτουργίας ώστε αυτό, να περάσει όλες τις διαδικασίες κ τις εγκρίσεις που απαιτούνται”
 
Κεντρική φωτογραφία: Κώστας Τσιριγκάκης
__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!