Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Με την αντιπεριφερειάρχη Υγείας συναντήθηκε ο διοικητής του Νοσοκομείου

Συνάντηση με την Αντιπεριφερειάρχη Υγείας Μελίτα Ανδριώτη είχε ο Διοικητής του Νοσοκομείου Λεωνίδας Ρουμπάτης τη δευτέρα στο Νοσοκομείο, όπου μεταξύ των άλλων συζήτησαν για την αντιμετώπιση της πανδημίας αλλά και ένταξη έργων στο ΕΣΠΑ. 

Συγκεκριμένα, κατά την συζήτηση δόθηκε έμφαση στην πρόταση του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας για ένταξη στο ΕΣΠΑ των έργων, ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού, που έχουν υποβληθεί και την δέσμευση για ένταξη νέων έργων που οι αρμόδιες υπηρεσίες θα έχουν ολοκληρώσει την σύνταξη των τεχνικών προδιαγραφών και εγκρίσεων σκοπιμότητας. Εκτενής συζήτηση έγινε για την αντιμετώπιση της πανδημίας και συμμετοχή της Περιφέρειας δράσεις ενημέρωσης του πληθυσμού για τον εμβολιασμό. Συνεχίζεται η επιχορήγηση που δίνεται από την Περιφέρεια στους επικουρικούς ιατρούς, τόσο στους υπηρετούντες όσο και για την προσέλκυση νέων ιατρών στις προκηρυγμένες θέσεις αλλά και στις θέσεις που θα δρομολογηθούν το 2022 σε συνεργασία με τους Επιστημονικούς φορείς του Νοσοκομείου. Επιπλέον, συζητήθηκε η επιχορήγηση από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων να συμπεριληφθούν και οι ειδικευόμενοι ιατροί του Νοσοκομείου. Παράλληλα, συζητήθηκε η αξιοποίηση των κτιρίων του Νοσοκομείου, με την ένταξη των σε προγράμματα χρηματοδότησης. Η αντιπεριφερειάρχης κ. Ανδριώτη, δεσμεύθηκε για την στήριξη του Νοσοκομείου στην προώθηση της εθελοντικής αιμοδοσίας..
« Χάρηκα ιδιαίτερα για την συνάντηση με την κ. Ανδριώτη , την ευχαριστώ για την θετική της στάση και θεωρούμε βέβαιη την στήριξη της Περιφέρειας στο Νοσοκομείο μας” δήλωσε ο Διοικητής του Νοσοκομείου

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!