Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κέρκυρα: Με τον «κήπερ» Γιακουμάκη ενισχύεται το Θινάλι

Νέα σημαντική μεταγραφή για τον Θιναλιακό, καθώς η ομάδα της Αχαράβης ενέταξε στο δυναμικό της, τον 26χρονο τερματοφύλακα, Σπύρο Γιακουμάκη.

 

Η ανακοίνωση της διοίκησης

Η Διοίκηση του ΑΣ Θιναλιακος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον έμπειρο “φύλακα Άγγελο” στην εστία της τον Σπύρο Γιακουμάκη.

Ο Σπύρος γεννήθηκε το 1995 στην Αθήνα και έχει και καταγωγή απ’ την Κέρκυρα από την πλευρά της μητέρας του.

Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία από τις Ακαδημίες του Γ. Παθιακακη στην Ριζουπολη Αττικής, με προπονητή τερματοφυλάκων τον επαγγελματία και διπλωματούχο Παναγιώτη Αγριογιαννη για πάνω από δυο χρόνια.

Απο κει συνέχισε στους εφήβους του Ατρόμητου και στην Κ21 της ΑΕΚ υπό τις οδηγίες του παλαίμαχου διεθνή τερματοφύλακα του Τάκη Οικονομόπουλου.

Την τελευταία 5ετια τίμησε και φόρεσε την φανέλα του Χαλκηδονικου, της Τριγλιας Ραφήνας, της Αθηναΐδας, του Κεραμικού, του Αστέρα Εξαρχείων και τέλος του Α.Ο Καραβα (Γ Εθνική) όπου αγωνίστηκε την προηγούμενη χρονιά.

“Σπύρο σε καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και σου ευχόμαστε τα καλύτερα. Σε σένα στηριζόμαστε και πιστεύουμε ότι θα υπερασπιστείς επάξια την εστία του Θιναλιακού”.

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!