Quantcast
SLIDERΚΑΙΡΟΣΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Νέα κακοκαιρία την Κυριακή

Παρά το γεγονός ότι ο καιρός στην Κέρκυρα σημείωσε σχετική βελτίωση το Σάββατο, αύριο Κυριακή 10/10, θα σημειωθεί νέα επιδείνωση των καιρικών συνθηκών σε ολόκληρο το νομό. Σύμφωνα με την πρόγνωση στην σελίδα «Ο καιρός στην Κέρκυρα», το πρώτο μισό της αυριανής ημέρας θα σημειώνονται βροχές κατά διαστήματα με ασθενή ή μέτρια ένταση.
Από τις μεσημεριανές ώρες ο καιρός θα “κλείσει” περισσότερο και σταδιακά οι βροχές θα ενταθούν ενώ θα σημειωθούν και καταιγίδες. Το περισσότερο νερό δείχνει να πέφτει τις βραδινές ώρες της Κυριακής και λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας.
Οι άνεμοι νοτιοανατολικοί 4-6 μποφόρ τοπικά δεν αποκλείονται και 7-8 κυρίως στο δεύτερο μισό της ημέρας.
Δροσερός ο καιρός με την μέγιστη θερμοκρασία στους 18-20 βαθμούς.

Από τα ξημερώματα της Δευτέρας τα φαινόμενα θα εξασθενίσουν και θα σταματήσουν. Αν και θα κυλήσει με βελτιωμένο καιρό η Δευτέρα δεν θα λείψουν και πάλι κάποιες βροχές κυρίως τις απογευματινές-βραδινές ώρες, με ασθενή έως μέτρια ένταση.

Η φωτογραφία είναι του Giannis Gasteratos από τις καταιγίδες της Πέμπτης.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!