Quantcast
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Να ζητήσει δημόσια συγνώμη καλεί ο Σύλλογος εργαζομένων στους ΟΤΑ, τον Γ. Καββαδία

Να ζητήσει δημόσια συγνώμη καλεί ο Σύλλογος Εργαζομένων στους ΟΤΑ τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Νότιας Κέρκυρας, μετά την επιστολή διαμαρτυρίας του με την οποία καταγγέλλει συνάδελφο τους.

 

Η ανακοίνωση

Διαμαρτυρόμαστε για την επιστολή του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Νότιας Κέρκυρας, ο οποίος αναφέρεται σε καταγγελία συναδέλφου, που υπηρετεί στο Δήμο Νότιας Κέρκυρας, για άσκηση ψυχολογικής βίας και ανάρμοστης συμπεριφοράς σε βάρος του, εξ αιτίας αναφοράς του για επείγουσα παρέμβαση αποκατάστασης της πρόσβασης των πολιτών στην παραλία του Αγίου Γέωργΐου της Δημοτικής Κοινότητας Αργυράδων.

Στην επιστολή του ο κ. Πρόεδρος κατηγορεί τον συνάδελφο για αντισυμβατική γραφειοκρατική αντίληψη, η οποία εστιάζει στην «κακή» εφαρμογή των κανόνων λειτουργίας των υπηρεσιών και των υπευθύνων.

Επίσης ο κ. Πρόεδρος μεταξύ άλλων, αναφέρεται στο γεγονός ότι και άλλοι υπάλληλοι εκτός του προαναφερόμενου, αρνούνται τη συνεργασία με τους αιρετούς και έχουν επιθετική συμπεριφορά απέναντι τους.

Ενημερώνουμε, τον κ. Πρόεδρο ότι οι δημόσιες / δημοτικές υπηρεσίες λειτουργούν με διοικητικές διαδικασίες, στηριζόμενες σε συγκεκριμένα νομικά πλαίσια, στις οποίες μεταξύ άλλων τίθενται και οι προτεραιότητες στα εκάστοτε υπηρεσιακά θέματα.

Καλούμε τον κ. Πρόεδρο να αποσύρει την επιστολή του από τα ΜΜΕ, να ζητήσει δημόσια συγνώμη και να ανακαλέσει τους χαρακτηρισμούς με τους οποίους εκφράζεται κατά του συγκεκριμένου δημοτικού υπαλλήλου καθώς και στο σύνολο των δημοτικών υπαλλήλων.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!