Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Νεκρή βρέθηκε 26χρονη στο σπίτι της στη παλιά πόλη

Κέρκυρα: Νεκρή βρέθηκε μια 26χρονη κοπέλα, Κερκυραία, στο σπίτι της στο Καμπιέλο, λίγο μετά τις 14:00. Σύμφωνα με τις διασταυρωμένες πληροφορίες του @kerkyrasimera, η άτυχη νεαρή κοπέλα, εντοπίστηκε νεκρή από τον αδερφό της. Η 26χρονη έμενε μόνη της ενώ φαίνεται να ήταν για ώρες νεκρή από την ώρα που την βρήκε ο αδερφός της, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες από υγειονομικούς κύκλους, είχε επέλθει νεκρική ακαμψία.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και περιπολικό της αστυνομίας ενώ η σορός μεταφέρθηκε στο Νοσοκομειο προκειμένου να διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή ώστε να εντοπιστεί το αίτιο του θανάτου. 

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!