Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Νεκρός ο 23χρονος που συγκρούστηκε με ταξιτζή τα ξημερώματα στις Μπενίτσες

Κατέληξε δυστυχώς ο 23χρονος Κερκυραίος ο οποίος τα ξημερώματα της Δευτέρας, καθώς επέβαινε σε δίκυκλη μοτοσικλέτα συγκρούστηκε με 38χρονο ταξιτζή με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Σύμφωνα με την αστυνομία: Πρώτες πρωινές ώρες, σήμερα, (21.08.2023), στην Ε.Ο. Κέρκυρας-Λευκίμμης, (περιοχή Μπενιτσών), ε.δ.χ. αυτοκίνητο, που οδηγούσε 38χρονος ημεδαπός, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με δίκυκλη μοτοσυκλέτα που οδηγούσε 23χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του 23χρονου.

Προανάκριση για τον ακριβή προσδιορισμό των συνθηκών του τροχαίου δυστυχήματος, διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αχιλλείων.

Ο οδηγός του ε.δ.χ. αυτοκινήτου συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!