Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Ξεκινά η λειτουργία του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου & Λυκείου σε νέο χώρο

Ξεκινά τη Δευτέρα 11/1 η λειτουργία του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου & Λυκείου σε νέο και ανακαινισμένο χώρο.

Αναλυτικά, σύμφωνα με ανάρτηση του εκπαιδευτικού Β. Γρηγορίου σε κοινωνικό δίκτυο:

“Ύστερα από 10ετή αγώνα από εκπαιδευτικούς, διεύθυνση, γονείς, ΕΛΜΕ και πολιτικούς φορείς, την Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2021 το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο & Λύκειο ξεκινάει τη λειτουργία του στο νέο ανακαινισμένο κτίριο του παλιού ιδιωτικού σχολείου “Αλκίνοος” στο Κεφαλομάντουκο.
Ξεκινάει μια νέα εποχή για το σχολείο μας αφού οι σύγχρονες κτιριακές υποδομές σε συνδιασμό με την μόνιμη πρόσληψη εξιδεικευμένου και υψηλού επιπέδου εκπαιδευτικού προσωπικού θα αναβαθμίσουν την παρεχόμενη εκπαίδευση των μαθητών του νησιού. Να σημειώσουμε ότι στο σχολείο μας φοιτούν μαθητές με μαθησιακές δυσκολίες και ελαφρές νοητικές λειτουργίες. Η διαφορά με τα κανονικά σχολεία είναι ότι απλά η ύλη των μαθημάτων διδάσκεται σε τέσσερα αντί για τρία χρόνια σε ολιγομελή γκρουπ και πάντα υπό την καθοδήγηση υψηλού μορφωτικού επιπέδου εκπαιδευτικών. Επίσης στο σχολείο μας βρίσκονται μόνιμος ψυχολόγος και κοινωνική λειτουργός οι οποίοι ανά πάσα στιγμή ενισχύουν, ενθαρρύνουν και λύνουν κάθε είδους πρόβλημα των μαθητών. Οι μαθητές παίρνουν το απολυτήριό τους κανονικά έχοντας μάλιστα και ειδικότητα όπως στα Επαλ.
Ξεκινάει λοιπόν μια νέα εποχή για το σχολείο μας βέβαια με την αμέριστη στήριξη του Συλλόγου γoνέων& κηδεμόνων του Σχολείου, της Σχολικής επιτροπής και του Δήμου, και όλης της Κερκυραϊκής κοινωνίας που στηρίζει αυτή την προσπάθεια για την εκπαίδευση των παιδιών!”.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!