Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Οδηγός ταξί έσωσε από πνιγμό γυναίκα στο λιμάνι – Τι δηλώνει στο kerkyrasimera

Ένα απίστευτο περιστατικό που θα μπορούσε να είχε τραγική κατάληξη, συνέβη το απόγευμα, λίγο πριν τις 18:00 της Τρίτης στο λιμάνι της Κέρκυρας. 

Συγκεκριμένα, γυναίκα, μεταξύ 40 – 50 ετών, βρέθηκε μέσα στη θάλασσα, απέναντι ακριβώς από το λιμεναρχείο, υπό αδιευκρίνιστες, έως τώρα, συνθήκες. Αν και συγκεντρώθηκε κόσμος, μέχρι να καταλάβουν τι ακριβώς γινόταν, η γυναίκα πνιγόταν. Αμέσως, χωρίς δεύτερη σκέψη ο οδηγός ταξί Μάκης Γαρνάβος βούτηξε στη θάλασσα και προσπάθησε να τη σώσει. Και τα κατάφερε παρα τη δυσκολία.

Μιλώντας ο ίδιος στο @kerkyrasimera, δήλωσε πως πρόκειται για ένα σημείο στο λιμάνι που είναι πολύ βαθύ.

“Δεν κατάλαβα τι γινόταν αλλά μόλις είδα τη γυναίκα να μην φαίνεται στην επιφάνεια της θάλασσας, βούτηξα χωρίς δεύτερη σκέψη. Δεν ήταν εύκολο να την ανεβάσω στην επιφάνεια. Προσπαθούσα να βρω αντίσταση σε ένα σημείο της προβλήτας με το σώμα μου για να καταφέρω να την ανυψώσω. Η γυναίκα φαινόταν σε πανικό. Δεν μου είπε τίποτα ούτε αντιστάθηκε αλλά ούτε μπορούσε να με βοηθήσει. Τελικώς, κατάφερα σε κάποια στιγμή να βάλω όλη μου τη δύναμη να την ανυψώσω όσο μπορούσα και με τη βοήθεια λιμενικών και κόσμου που είχε συγκεντρωθεί, μόλις την σήκωσα την τράβηξαν από πάνω και καταφέραμε να την βγάλουμε από τη θάλασσα. Αν και βγήκα τραυματισμένος, λόγω της δυσκολίας, των κυμάτων και της προβλήτας στην οποία προσέκρουσα, σώσαμε έναν άνθρωπο”, δηλώνει ο κ. Γαρνάβος, συγκλονισμένος και ο ίδιος.

Η γυναίκα παρελήφθη από ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Κέρκυρας, ενώ ο κ. Γαρνάβος, που αποτελεί πια τον σωτήρα της γυναίκας, κατέθεσε στο Λιμεναρχείο για το περιστατικό, που αναλαμβάνει και την προανάκριση της υπόθεσης.

 

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

φωτό αρχείου

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!