Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Οι ενέργειες της Ένωσης Χορωδιών για την «αναζοπύρωση» της πολιτιστικής δράσης

Για πρώτη φορά μετά τις αρχαιρεσίες της Ένωσης στις 13/2/2020 και 15 μήνες μετά την έκρηξη της πανδημίας της Covid-19, έλαβε χώρα η πρώτη Γενική Συνέλευση των μελών της Ένωσής χορωδιών την Τετάρτη 26/5/2021.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου: «Κατ’αυτήν συζητήθηκαν διεξοδικά τα προβλήματα του χώρου μας, που έχουν προκύψει από την πανδημία και αναλύθηκε η δεινή θέση στην οποία έχει περιέλθει η χορωδιακή πολιτιστική δραστηριότητα.

Διαπιστώθηκε η αδήριτη ανάγκη της επανεκκίνησης της πολιτιστικής δράσης των σωματείων μας και αποφασίστηκε η ανάληψη πρωτοβουλιών ώστε να επιτευχθεί η τόσο απαραίτητη επαναδραστηριοποίηση.

Επίσης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στα μεμονωμένα σωματεία μελών της Ένωσης και αποφαστίστηκε η Ένωση να προχωρήσει σε κατά τόπους συναντήσεις με χορωδίες στους τρείς Δήμους, ώστε να συζητηθούν διεξοδικότερα οι επι μέρους ανάγκες και προβλήματα».

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!