Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Οι κενές θέσεις στο 4ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Κέρκυρας

Ανακοινώνεται ότι με απόφαση του Επιστημονικού Εποπτικού Συμβουλίου (ΕΠ.Ε.Σ.)  του 4ου Πειραματικού Δημ. Σχολείου Κέρκυρας – «Αθηναγόρειο» και του 14ου Πειραματικού Νηπιαγωγείου με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς θα καλυφθούν οι παρακάτω κενές θέσεις  μαθητών/τριών στο 4ο Πειραματικό Δημ. Σχολείο Κέρκυρας – «Αθηναγόρειο»:

  1. Τέσσερις (4) θέσεις στην Πρώτη (Α) τάξη: δύο (2) κορίτσια και δύο (2) αγόρια.
  2. Δύο (2) θέσεις στη Δευτέρα (Β) τάξη: ένα (1) κορίτσι και ένα (1) αγόρι.
  3. Τέσσερις (4) θέσεις στην Τρίτη (Γ) τάξη: δύο (2) κορίτσια και δύο (2) αγόρια.
  4. Τρεις (3) θέσεις στην Πέμπτη (Ε) τάξη: ένα (1) κορίτσι και δύο (2) αγόρια.
  5. Τρεις (3) θέσεις στην Έκτη (ΣΤ) τάξη: δύο (2) κορίτσια και ένα (1) αγόρι .

Οι θέσεις αυτές θα καλυφθούν, αν υπάρχουν περισσότερες αιτήσεις από τις διαθέσιμες θέσεις, με δημόσια κλήρωση. Λεπτομέρειες για τη διαδικασία αυτή θα ανακοινωθούν έγκαιρα.

Η υποβολή αιτήσεων των γονέων / κηδεμόνων για συμμετοχή στη διαδικασία μπορεί να γίνει:

  1. στη διάρκεια του καλοκαιριού: ηλεκτρονικά στη διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της σχολικής μονάδας (mail@4dim-kerkyr.ker.sch.gr). Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να επισυναφθούν υπεύθυνες δηλώσεις και των δυο γονέων/κηδεμόνων μέσω της διαδικασίας που προβλέπεται στην ιστοσελίδα gov.gr, οι οποίες θα αναφέρουν: «Παρακαλώ να δεχθείτε τη συμμετοχή του παιδιού μου ……………………………………………………., μαθητή/ τριας της … τάξης στη διαδικασία κλήρωσης για την εισαγωγή του / της στο 4ο Πειραματικό Δημ. Σχολείο Κέρκυρας – «Αθηναγόρειο».
  2. από 1η Σεπτέμβρη και μετά:

α. με προσωπική παρουσία των δυο γονέων/κηδεμόνων, άλλως, η αίτηση συνοδεύεται από υπεύθυνη δήλωση του απόντος γονέα/κηδεμόνα από το περιεχόμενο της οποίας θα προκύπτει ότι συναινεί στην συμμετοχή του τέκνου του στη διαδικασία και προσκόμιση πιστοποιητικού οικογενειακής καταστάσεως. Τη σχετική αίτηση – υπεύθυνη δήλωση να ανασύρουν από την ιστοσελίδα του σχολείου (https://blogs.sch.gr/4dimkerk) ή να τη ζητήσουν από το σχολείο.

β. Σε περίπτωση αδυναμίας για προσωπική παρουσία γονέων / κηδεμόνων παρέχεται η δυνατότητα υποβολής αίτησης συμμετοχής ηλεκτρονικά στη διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της σχολικής μονάδας (mail@4dim-kerkyr.ker.sch.gr) με επισυναπτόμενα όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να επισυναφθούν υπεύθυνες δηλώσεις και των δυο γονέων/κηδεμόνων μέσω της  διαδικασίας που προβλέπεται στην ιστοσελίδα gov.gr.

Η συμμετοχή στην κλήρωση επιτρέπεται ανεξάρτητα από τον τόπο διαμονής του/της μαθητή/τριας.

Εκπρόθεσμες αιτήσεις θα εξετάζονται από το ΕΠ.Ε.Σ των Πειραματικών σχολείων, στην περίπτωση, που δε συμπληρωθεί ο αριθμός των κενών θέσεων με την προκήρυξη που θα ακολουθήσει.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!