Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

Περιοδείες υποψηφίων του ΚΚΕ σε Λαϊκή αγορά και καταστήματα

Από την Τ.Ε. Κέρκυρας του ΚΚΕ, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

 Τις προηγούμενες μέρες, οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ στην Κέρκυρα Παναγιώτης Κελάνδριας, Αλεξάνδρα Μπαλού και Γιάννης Πελάης επισκέφθηκαν τη λαϊκή αγορά και τα μαγαζιά στο κέντρο της πόλης ενόψει των βουλευτικών εκλογών της 25ης Ιούνη.

         Κατά τη διάρκεια της περιοδείας τους συζήτησαν με τους καταστηματάρχες για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν σήμερα οι μικροί και μεσαίοι επαγγελματίες οι οποίοι συνθλίβονται από την φορολογία, τη γενικευμένη ακρίβεια, τις αντιλαϊκές πολιτικές που ασκούν διαχρονικά όλες οι κυβερνήσεις στο  όνομα της ενίσχυσης της κερδοφορίας των μεγάλων επιχειρήσεων. 

         Από την πλευρά τους οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ κάλεσαν τους επαγγελματίες να γυρίσουν την πλάτη σε όλους όσους τους έφεραν στη σημερινή κατάσταση και να στηρίξουν το ΚΚΕ που στάθηκε στο πλευρό τους σε όλες τις συνθήκες. Υπογράμμισαν ότι μόνο το ΚΚΕ μπορεί να σταθεί στο πλευρό του λαού και να ασκήσει 100% μαχητική εργατική-λαϊκή αντιπολίτευση οργανώνοντας την πάλη για τα πραγματικά προβλήματα και τις ανάγκες των εργαζόμενων, των επαγγελματιών, τη στιγμή που όλοι οι άλλοι θα προσφέρουν συναίνεση και θα καλούν σε νέες θυσίες για τα θωρακιστούν τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων με νέα βάρη, νέα φοροεπιδρομή μέσω της “διεύρυνσης της φορολογικής βάσης” και “αλλαγής της φορολογικής δομής των επαγγελματιών”.

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!