Quantcast
SLIDERΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Οι παλαίμαχοι του κρίκετ τίμησαν τη «Μάντζαρος» για την προσφορά της

Απόψε το Σωματείο Παλαιμάχων Κρίκετ Κέρκυρας, τίμησε την «Φιλαρμονική Εταιρία Μαντζαρος» για το μακρύ και πολύπλευρο έργο της στον πολιτισμό της Κέρκυρας, αλλά και τον επι 20ετια Πρόεδρο της Φιλαρμονικής κ. Ιωάννη Τριβιζά προσωπικά, για την πολυετή προσφορά του. 

Την τιμητική πλακέτα παρέδωσε στον κ. Τριβιζά ο εκπρόσωπος των «Παλαιμάχων» κ. Σπυρος Τσαγκαρόπουλος, ο οποίος προσφώνησε τον κ. Τριβιζά, ο δε τελευταίος ευχαρίστησε τους «Παλαίμαχους» για την πορεία, ενασχόληση και προσφορά τους στο μοναδικό άθλημα του Κρίκετ που η Κέρκυρα, λόγω της ιστορίας της, έχει ως κληρονομιά και τους συνεχάρη για συμβολή τους στην διαιώνιση της παράδοσης του αθλήματος αυτού και στις επόμενες γενιές. 

Είναι γεγονός ότι η Φιλαρμονική «Μαντζαρος» συνδέεται με το άθλημα του Κρίκετ από παλαιοτάτων ετών, αφού πολλοί αθλητές του αθλήματος υπήρξαν η είναι ακόμα μουσικοί της, ενώ είναι η Φιλαρμονική με τις περισσότερες συμμετοχές στις πιο σπουδαίες διοργανώσεις και τουρνουά Κρίκετ στην Κέρκυρα. 

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Ιωάννης Τριβιζας

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!