Quantcast
SLIDERΚΑΙΡΟΣΤΟΠΙΚΑ

Παγετός το πρωί της Δευτέρας στην Κέρκυρα- Πιθανότητα νιφαδοπτώσεων

ΠΑΓΕΤΟΣ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΜΕΡΑ. ΜΙΚΡΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΠΡΟΣΚΑΙΡΩΝ ΝΙΦΑΔΟΠΤΩΣΕΩΝ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.

Τσουχτερό θα είναι το κρύο αύριο και την Τρίτη στην Κέρκυρα με τον υδράργυρο να πέφτει υπό του μηδενός τις πρώτες πρωινές ώρες. Σύμφωνα με την διαδικτυακή σελίδα «Ο καιρός στην Κέρκυρα» αναμένονται τα ξημερώματα της Δευτέρας   στο νομό, ελάχιστες θερμοκρασίες της τάξεως:
2°C έως 4°C στα παραθαλάσσια
-1°C έως 3°C στο εσωτερικό
-4°C έως 0°C στα ορεινά καθώς και σε κοιλάδες ή παραποτάμιες περιοχές λόγω της έντονης αναστροφής (δεν αποκλείονται και -5°C τοπικά).

Το μεσημέρι ο υδράργυρος δεν προβλέπεται να ξεπεράσει τους 5-7°C πουθενά, ενώ στα ορεινά η μέγιστη θερμοκρασία θα φτάσει το πολύ στους 1-2°C.

Να σημειωθεί πως την Τρίτη αναμένονται ακόμη χαμηλότερες θερμοκρασίες.

Μεγάλη προσοχή στους δρόμους τις πρωινές ώρες σε τοπικό επίπεδο θα έχει σχηματιστεί πάγος.

Σταδιακή άνοδο θα σημειώσει η θερμοκρασία από την Τετάρτη και ύστερα, όμως το κρύο θα παραμείνει τις πρωινές ώρες απλά όχι με τόση ένταση.

Υ. Γ. Αύριο το απόγευμα οι βορειοανατολικοί άνεμοι θα μεταφέρουν νεφώσεις από τα απέναντι ηπειρωτικά στην Κέρκυρα.
Οι νεφώσεις αυτές υπάρχει ενδεχόμενο (πιθανότητα 20-30%) σε πολύ τοπικό επίπεδο να αφήσουν κάποια πρόσκαιρη ασθενή νιφαδόπτωση. Γενικά τίποτα το αξιόλογο όμως αν επαληθευτεί η πιθανότητα νιφάδες μπορεί να θεαθούν μέχρι τα πεδινά. Σε κάθε περίπτωση ο καιρός γρήγορα θα βελτιωθεί.

Καλή εβδομάδα σε όλους.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!