Quantcast
SLIDERΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Ομόφωνη έγκριση για δημιουργία βάσης ΕΚΑΒ στο Βορρά – Αποχωρεί ο Δήμος από τη ΔΙΑΔΕΥΑΔΚ

Ενέκρινε ομόφωνα το δημοτικό συμβούλιο βόρειας Κέρκυρας την αποχώρηση του Δήμου από την ΔΙΑΔΕΥΑΚ και κατά πλειοψηφία τη δημιουργία νέας δημοτικής επιχείρησης ύδρευσης.

Η παράταξη της ΛΑΣΥ ψήφισε την αποχώρηση από την Διαδημοτική Επιχείρηση αλλά ζήτησε την δημιουργία υπηρεσίας ύδρευσης και όχι εταιρείας όπως περιλαμβάνονταν στην εισήγηση. Επίσης ομόφωνα ψηφίστηκε και η δημιουργία κέντρου του ΕΚΑΒ στο Bορρά. Μάλιστα επισημάνθηκε ότι ο δήμος διαθέτει συγκεκριμένο χώρο τον οποίο θα προτείνει για την δημιουργία του σταθμού στο Σιδάρι και θα απαιτήσει την στελέχωση του και την παρουσία ασθενοφόρου σε καθημερινή βάση . Τέλος το θέμα « Έγκριση Ισολογισμών – Απολογισμών οικονομικών ετών 2019-2020-2021 και Απολογισμός 2022» αναβλήθηκε για τη επόμενη συνεδρίαση του οργάνου.

 

 

φωτό αρχείου

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!