Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Κέρκυρα: Ο Σπ. Κεφαλλωνίτης άπιαστος στο Πανελλήνιο Super Moto

Με δύο ακόμα νίκες επέστρεψε στην Κέρκυρα από την Δράμα ο Σπύρος Κεφαλλωνίτης  , όπου συμμετείχε στον 2ο και 3ο αγώνα του Πανελλήνιου Κυπέλλου Super Moto 2023.

 Οι αγώνες διεξήχθησαν το Σαββατοκύριακο 27’28/5/23 στην πίστα 69 SPEEDWAY στην Καλλίφυτο Δράμας. Ο κερκυραίος αναβάτης, που έχει αναδειχθεί πολλές φορές πανελληνιονίκης, αγωνίστηκε στην κατηγορία SM1 με μηχανή KTM 450. Υπενθυμίζεται ότι ο Σπύρος Κεφαλλωνίτης είχε σηκώσει την καρό σημαία και στον 1ο αγώνα της χρονιάς, που είχε γίνει στις αρχές Μαΐου στην πίστα της Σπάρτης. Με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σχολίασε ως εξής την επιτυχία του: “Επιστροφή στην πανέμορφη Κέρκυρα με ακόμα δυο νίκες. Φορέσαμε τα καινούργια μας ελαστικά και πήραμε δυο εύκολες νίκες στην πίστα της Δράμας με ρεκόρ πίστας (ανάποδα) 49.263. Δυστυχώς για ακόμη μια φορά δεν καταφέραμε να μαζέψουμε τις συμμετοχές που θέλαμε, παρόλο που ανεβήκαμε στην βόρειο Ελλάδα.  Ελπίζω στους επόμενους αγώνες να δούμε περισσότερους οδηγούς και να μεγαλώσουμε την παρέα μας! Μας έλειψε το χωμάτινο κομμάτι διότι με αυτό μέσα θα χαρίζαμε ένα όμορφο θέαμα και θα πηγαίναμε τον αγώνα ένα level πάνω.. Η KTM SMR 450 έδειξε για ακόμη μια φορά ότι είναι η μοναδική μοτοσυκλέτα. Εμείς χρειάστηκε απλά να βάλουμε τις τελευταίες μας πινελιές για να έχουμε δυο όμορφες νίκες. Για ακόμα μια φορά θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς μου, που είναι πάντα δίπλα μου”.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!