Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Χρ. Αγγέλης νέος κόουτς στη Λευκίμμη

Η ΑΕ Λευκίμμης, απο τις αρχές Νοεμβρίου, που παραιτήθηκε ο Παναγιώτης Κορομπόκης, έψαχνε τον αντικαταστάτη του.

Κι ενώ, χωρίς ωστόσο να εκδώσει επίσημη ανακοίνωση, είχε επιλέξει τον Νίκο Ζαλίκα, ο οποίος ήρθε την περασμένη εβδομάδα στο νησί  και ξεκίνησε τις προπονήσεις με την ομάδα, ξαφνικά αποχώρησε.

Δημοσιεύματα έκαναν λόγο ότι η αποχώρησή του οφείλεται σε  “αιφνίδιο σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα”, ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κατά τα άλλα έμπειρος τεχνικός και καθηγητής φυσικής αγωγής δεν είχε προπονητικό δίπλωμα UEFA A ( απαραίτητο για προπονητή ομάδας Γ΄Εθνικής), γεγονός που δεν γνώριζε & φυσικά δεν πρόβλεψε να ελέγξει  η διοίκηση της “Βασίλισσας” του Νότου.

Μετά την εξέλιξη αυτή, οι διοικούντες του Λευκιμμιώτικου σωματείου βρήκαν στο πρόσωπο του Χρήστου Αγγέλη τον νέο προπονητή της ομάδας. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΑΕΛ: “Ο νέος προπονητής με καταγωγή εξ Ιωαννίνων  γεννήθηκε στην Αθήνα. Από το περασμένο καλοκαίρι μέχρι πρόσφατα κοουτσάρισε την  Αναγέννησης Άρτας. Από το 2014 και για 9 χρόνια είχε υπό τις εντολές του τα τμήματα Κ17, Κ19 και Κ20 του ΠΑΣ Γιάννινα με πολλές επιτυχίες στα αντίστοιχα πρωταθλήματα της Superleague. 

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια της ΑΕΛ κι ευχόμαστε να ζήσουμε μαζί πολλές και όμορφες στιγμές”. Παράλληλα με άλλη ανακοίνωση:  “ευχαριστεί θερμά τον πρώην προπονητή  Παναγιώτη Κορομπόκη για την προσφορά του στην ομάδα μας, ο οποίος όλα αυτά τα χρόνια συνεισέφερε τα μέγιστα ώστε το οικοδόμημα της ΑΕΛ να γίνει ακόμα μεγαλύτερο και να εδραιωθεί στη Γ’ Εθνική κατηγορία”.

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!