Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κέρκυρα: Ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει τα αιτήματα των εμπόρων για την κρουαζιέρα

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ Κέρκυρας και η Επιτροπή Οικονομίας & Τουρισμού παραμένοντας στο πλευρό των εμπόρων και των εργαζόμενων στον τουρισμό, στηρίζει την προσπάθεια τους να καταρρίψουν το φαινόμενο Bubble που βλάπτει την τοπική κοινωνία και τον τουρισμό μας.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Επιτροπής Οικονομίας & Τουρισμού:
Διανύοντας μια δεύτερη κακή και δύσκολη τουριστική περίοδο, κατώτερη των προσδοκιών και των πλασματικών εντυπώσεων που προβάλλονται στα συστημικά ΜΜΕ, κατώτερη των δυνατοτήτων του νησιού που θεωρείται ναυαρχίδα του εθνικού τουριστικού προϊόντος, έρχεται να προστεθεί και η πολιτική της διαχείρισης της κρουαζιέρας ώστε να δώσει τη χαριστική βολή…
Η διαμόρφωση των υγειονομικών πρωτοκόλλων με αφορμή την πανδημία και η πολιτική εφαρμογής τους από τις πλοιοκτήτριες εταιρίες στο χώρο της κρουαζιέρας, ουσιαστικά οδηγεί σε ένα τουριστικό τοπίο απόλυτα ελεγχόμενο.
Οι ‘’κλειστοί’’, περιορισμένοι και άκρως κατευθυνόμενοι προορισμοί των επιβατών στην Κέρκυρα αποκλείουν το σύνολο σχεδόν του εμπορικού κόσμου της πόλης, οδηγώντας εκατοντάδες επιχειρηματίες, υπαλλήλους και τις οικογένειες αυτών σε οικονομική απόγνωση.
Άλλη μια τουριστική σεζόν που οι επαγγελματίες του τουρισμού αφήνονται μόνοι στην τύχη τους να αντιμετωπίσουν τις τραυματικές οικονομικές συνέπειες της πανδημίας. Στεκόμαστε δίπλα στα δίκαια αιτήματα των αγώνων των φορέων του εμπορίου και του τουρισμού.
Ο ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ Κέρκυρας και η Επιτροπή Οικονομίας & Τουρισμού θα συμμετέχει στην
παράσταση διαμαρτυρίας την Παρασκευή 02/07/2021 και ώρα 09.00 π.μ στην είσοδο του
Ο.Λ.ΚΕ.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!