Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Πέρασε και ο Οκτώβριος – Χωρίς σχολικά δρομολόγια παραμένουν σχολεία – Διαμαρτυρία ξανά σήμερα

Ενάμιση μήνα μετά την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς και σχολικές μονάδες παραμένουν χωρίς μαθητικά δρομολόγια. Το γεγονός  αυτό εξωθεί Συλλόγους γονέων σε διαμαρτυρίες, με την πιο πρόσφατη τη σημερινή, όπου γονείς από το Δημοτικό Σχολείο Καστελλάνων Μέσης με εκπροσώπους της διοίκησης της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Κ. Κέρκυρας να διαμαρτύρονται στο αντιπεριφερειάρχη Κώστα Ζορμπά.

Συγκεκριμένα,  το πρωί της τρίτης πραγμαμτοποιήθηκε  μια ακόμα διαμαρτυρία αυτή την φορά από τους γονείς του δημοτικού και του νηπιαγωγείου Καστελλάνων Μέσης. Συναντηθηκαν με τον Αντιπεριφερειάρχη Κ. Ζορμπά για να πάρουν την απάντηση ότι τα 37 άγονα δρομολόγια που υπάρχουν αυτή την στιγμή, περνούν σήμερα από οικονομική επιτροπή με το τετραήμερο χρονικό περιθώριο στους μεταφορείς να καταθέσουν τα δικαιολογητικά τους…

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!