Quantcast
SLIDERΕΛΛΑΔΑΚΕΝΤΡΙΚΑ

Κορωνοϊός: «Ψυχρολουσία» με 1259 νέα κρούσματα στην Ελλάδα σήμερα 27/10

Ακόμη μια κρίσιμη μέρα στην μάχη που δίνει η χώρα απέναντι στον εφιάλτη που ακούει στο όνομα κορονοϊός. Αναλυτικά η ενημέρωση του ΕΟΔΥ για τα νέα κρούσματα, τα συνολικά, τον αριθμό των νεκρών κι εκείνον των διασωληνωμένων.
 

Ο κορονοϊός επεκτείνεται και η ανησυχία “χτυπά κόκκινο”, καθώς τα ημερήσια κρούσματα κινούνται εδώ και αρκετές ημέρες σε πολύ υψηλά επίπεδα.

Μέσα σε όλα αυτά, ο ΕΟΔΥ ανακοινώνει και σήμερα, Τρίτη 27.10.2020, πως καταγράφηκαν 1259 νέα κρούσματα, με τα συνολικά να είναι 32.752.

Κορονοϊός: Αναλυτικά η ενημέρωση του ΕΟΔΥ

Τα στοιχεία που παρουσιάζονται αφορούν περιστατικά από την επιδημιολογική επιτήρηση της νόσου από το νέο κορωνοϊό (COVID19), με βάση τα δεδομένα που έχουν δηλωθεί στον ΕΟΔΥ και καταγραφεί μέχρι τις 27 Οκτωβρίου 2020 (ώρα 15:00).

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!