Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Ο Δήμος Κ. Κέρκυρας στην Πρωτοβουλία : «Φωτίζουμε την Ευρώπη με το Μπλε των Ηνωμένων Εθνών»

Φωταγωγώντας το Ιστορικό Δημαρχείο του Σαν Τζιάκομο στο κέντρο της παλιάς πόλης συμμετείχε ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων στην πανευρωπαϊκή πρωτοβουλία των Ηνωμένων Εθνών με θέμα «Φωτίζουμε την Ευρώπη με το Μπλε των Ηνωμένων Εθνών».

Ουσιαστικά πρόκειται για μια συμβολική πρωτοβουλία που είχε ως στόχο την ευαισθητοποίηση των τοπικών κοινωνιών ως προς τους παγκόσμιους στόχους βιώσιμης ανάπτυξης.
Ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων και προσωπικά η Δήμαρχος Μ. Υδραίου στάθηκε θετικά απέναντι στην πρόσκληση της προέδρου του Δικτύου SDG 17 Greece Μαρίνας Πατούλη – Σταυράκη για φωταγώγηση του Ιστορικού δημαρχείου, καθώς, όπως δήλωσε ενστερνίζεται την προσπάθεια να μεταφερθούν στους πολίτες τα μηνύματα της συναδέλφωσης, της ειρήνης, της άρσης των διακρίσεων και της προσπάθειας για ένα βιώσιμο μέλλον.
Σημειώνεται ότι η σχετική ενέργεια έχει εγκριθεί από το Δ.Σ. της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος μετά από αίτημα του δικτύου.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!