Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Παραδόθηκαν οι νέες παιδικές χαρές Κυνοπιαστών και Αγ. Ιωάννη

Οι νέες ανακαινισμένες παιδικές χαρές Κυνοπιαστών και Αγίου Ιωάννη παραδόθηκαν σήμερα σε χρήση από τη Δήμαρχο Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων Μερόπη Υδραίου. Παρόντες ήταν ο αντιδήμαρχος Τ.Υ Ν. Καλόγερος, οι χωρικοί αντιδήμαρχοι Γ. Σερεμέτης και Γ. Παντελιός, οι πρόεδροι και μέλη των Τοπικών Συμβουλίων καθώς και κάτοικοι των δύο περιοχών. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κέρκυρα: Στην “θύρα” ο Άγιος Σπυρίδων

Κυνοπιαστών

Οι νέες ανακαινισμένες παιδικές χαρές Κυνοπιαστών της Δ.Ε. Αχιλλείων και Αγ. Ιωάννη της Δ.Ε. Παρελίων,  θα λειτουργούν πλέον με σύγχρονες προδιαγραφές παρέχοντας ασφαλείς συνθήκες για τα παιδιά. Το έργο ανακαίνισης, προϋπολογισμού 53.279 και 57.593 ευρώ αντίστοιχα, ολοκληρώθηκε από τον ανάδοχο του έργου το οποίο περιλάμβανε νέο αστικό εξοπλισμό, νέες ανακρουστικές επιφάνειες καθώς και νέα όργανα παιδικής χαράς. Οι δύο παιδικές χαρές χρηματοδοτήθηκαν από το πρόγραμμα Leader της ΑΝΙΟΝ με μελέτες που εκπόνησε η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου. 

Κυνοπιαστών

Η Δήμαρχος Μ. Υδραίου μεταξύ άλλων δήλωσε: «Με την παράδοση και των συγκεκριμένων παιδικών χαρών, ολοκληρώνουμε μια σημαντική παρέμβαση στους χώρους αναψυχής των παιδιών μας τόσο στην πόλη της Κέρκυρας όσο και στις Δημοτικές μας Ενότητες. Είμαι πολύ χαρούμενη που κατά τη διάρκεια της θητείας μας μπορέσαμε να κάνουμε πράξη την επιθυμία μας για βελτίωση των υποδομών αυτών μετατρέποντας τους πεπαλαιωμένους και σε αχρησία σε αρκετές περιπτώσεις χώρους παιχνιδιού των παιδιών μας, σε χώρους ασφαλείς, αναβαθμισμένους και σύγχρονους. Η βούλησή μας για στήριξη των παιδιών και των γονιών αποδείχθηκε ποικιλοτρόπως και εμπράκτως.» 

Άι Γιαννη

Τέλος, ο αντιδήμαρχος Τ.Υ. Νίκος Καλόγερος σημείωσε ότι μαζί με την παιδική Παλαιοκαστρίτσας της Δ.Ε. Παλαιοκαστριτών που ολοκληρώνεται εντός των ημερών, έχουν ανακαινιστεί στην πόλη και τις Δημοτικές Ενότητες συνολικά, 16 παιδικές χαρές ενώ έχουν δημιουργηθεί και τρεις υπαίθριοι χώροι άθλησης ενηλίκων. 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!