Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Προβολή podcast της ΚΝΕ για την Ουκρανία το Σάββατο στο Εργατικό Κέντρο

Πούτιν, Ζελένσκι, ΝΑΤΟ, Ντονμπάς, Συμφωνία του Μινσκ, «πορτοκαλί επανάσταση», «Τάγμα του Αζόφ» και πολλά ακόμα ακούμε αυτές τις μέρες… Αν δεν ξέρεις τι σημαίνουν αυτές οι λέξεις, αν αναρωτιέσαι τι πραγματικά συμβαίνει στην Ουκρανία, αν ανησύχησες ακούγοντας τον ανατριχιαστικό ήχο της σειρήνας του πολέμου και βλέποντας εικόνες με χαλάσματα, βομβαρδισμούς και πρόσφυγες, τότε δεν έχεις παρά να παρακολουθήσεις το Podcast της ΚΝΕ με θέμα τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο στην Ουκρανία και την εμπλοκή της Ελλάδας σε αυτόν.

Καλεσμένοι ο Ελισαίος Βαγενάς, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υπεύθυνος του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων της ΚΕ και ο Νίκος Ζαχαρόπουλος, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.

Το επεισόδιο θα είναι διαθέσιμο από σήμερα, στις 9 μ.μ., στο κανάλι της ΚΝΕ στο YouTube, καθώς και σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες που φιλοξενούν podcasts (Spotify, Google podcasts κ.λπ.).

Αύριο Σάββατο, 7μμ στο Εργατικό Κέντρο Κέρκυρας η Τομεακή Οργάνωση Κέρκυρας της ΚΝΕ θα πραγματοποιήσει προβολή του podcast “Τι συμβαίνει στην Ουκρανία;” και θα ακολουθήσει συζήτηση.

Έλα κι εσύ, να παρακολουθήσουμε μαζί το podcast, να μάθεις τη θέση της ΚΝΕ, να συζητήσουμε τους προβληματισμούς μας.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!