Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Παραιτήθηκε και ο Σπ. Σιμάτης από το Επιμελητήριο κατηγορώντας τον πρόεδρο για απολυταρχική συμπεριφορά

Νέα παραίτηση από το επιμελητήριο καταγράφεται σήμερα. Αυτή τη φορά, πρόκειται για τον Οικονομικό Επόπτη Σπύρο Σιμάτη ο οποίος κατηγορεί τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου για απολυταρχική συμπεριφορά και τον καλεί και τον ίδιο σε παραίτηση!

 

Η παραίτηση Σιμάτη

Δια της παρούσης σας γνωστοποιώ την παραίτησή μου από τη θέση του Οικονομικού Επόπτη της Δ.Ε. του Επιμελητηρίου καθώς και από μέλος αυτού εν γένει, μια παραίτηση απότοκος της δική σας συμπεριφοράς και κακοδιαχείρισης του Επιμελητηρίου μας, που οδηγήσατε σε απόλυτη απαξίωση και αποδόμηση. Πέραν του μακρού, πλέον του έτους, απόλυτα στοχευμένου πολέμου στο πρόσωπό μου, λόγω της ιδιότητάς μου ως Οικονομικού Επόπτη, η απολυταρχική διοίκηση του επιμελητηρίου από εσάς, με οδηγεί εκ του ουκ άνευ άλλου τινός, σε παραίτηση από το συλλογικό όργανο που υπηρετώ τα τελευταία δέκα χρόνια με απόλυτη ευσυνειδησία και πίστη και με μοναδικό μέλημα την προάσπιση των συμφερόντων των συναδέλφων μου, που με τίμησαν με τη ψήφο τους για δυο θητείες.

Σας καλώ δε, δια λόγους ευθιξίας να πράξετε το ίδιο, ως ύστατη κίνηση γενναιότητας από εσάς. Εξάλλου είναι μονόδρομος προκειμένου το επιμελητήριο της Κέρκυρας, να μπορέσει να καταστεί εκ νέου η δυνατή φωνή των συμφερόντων και των προβλημάτων μελών – συναδέλφων μας.

 

Σπύρος Σιμάτης

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!