Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Παραιτήθηκε ο παθολόγος Δ. Μαμούρης από το Νοσοκομείο

Μια νέα παραίτηση γιατρού έρχεται να προστεθεί σε αυτές του προηγούμενου διαστήματος, από το Νοσοκομείο της Κέρκυρας. Πρόκειται για τον παθολόγο Δημήτρη Μαμούρη, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, υπέβαλε την παραίτηση του στη διοίκηση του Ιδρύματος, επικαλούμενος προσωπικούς λόγους.

Να υπενθυμίσουμε ότι διατέλεσε χρέη διευθυντή της Παθολογικής Κλινικής επί διοίκησης Ρουμπάτη, θέση η οποία δεν διατηρήθηκε επί νέας διοίκησης, καθώς δεν έγινε επιστημονικά υπεύθυνος . 

Να σημειωθεί παράλληλα, ότι για το διάστημα που υπηρέτησε στο Νοσοκομείο της Κέρκυρας, είχε αναστείλει τη λειτουργία του ιδιωτικού του ιατρείου.

Την ίδια ώρα, στην Παθολογική Κλινική συνεχίζουν να υπηρετούν δυο παθολόγοι

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!