Quantcast
SLIDERΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Κέρκυρα: Πεζός με καλυμμένα χαρακτηριστικά αποχώρησε ο δράστης μετά τη ληστεία στο ενεχυροδανειστήριο

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες της αστυνομίας για την ληστεία που σημειώθηκε στις 20:25 απόγευμα της Πέμπτης  στο Κέντρο της πόλης στην περιοχή Ψυχιατρείου, όταν άγνωστος με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του και υπό την απειλή όπλου απέσπασε χρυσαφικά και χρήματα, η αξία των οποίων ακόμη δεν έχει προσδιοριστεί. Η ιδιοκτήτρια που ήταν εντός, σε κατάσταση σοκ ειδοποίησε την αστυνομία με την  αποχώρηση του δράστη πεζός.

Να σημειωθεί πως το σύνολο της αγοράς ήταν κανονικά σε λειτουργία, καθώς ήταν εργάσιμη ημέρα και πριν την τυπική λήξη του ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων.

Η ΕΛ.ΑΣ. συγκεντρώνει οπτικό υλικό από τα γειτονικά καταστήματα καθώς και όποιες μαρτυρίες μπορούν αν βοηθήσουν στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!