Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Η λειτουργία Σταθμού Μεταφόρτωσης στη Κυρά Χρυσικού στο επίκεντρο της διαμαρτυρίας στην Π.Ε.

Έξω από την Περιφερειακή Ενότητα Κέρκυρας συγκεντρώθηκαν το πρωί της Παρασκευής 45 οικογένειες που κατοικούν σε Κυρά Χρυσικού και Δανίλια, διαμαρτυρόμενοι για τη λειτουργία του Σταθμού Μεταφόρτωσης στην Κυρά Χρυσικού.

 

Τις οικογένειες εκπροσωπεί ο δικηγόρος Σπύρος Κλαδάς, ο οποίος, σε δηλώσεις του στο @kerkryasimera.gr έκανε λόγο  για παράνομη άδεια λειτουργίας και για τους κινδύνους υγείας που προκαλεί η συγκεκριμένη λειτουργία. Μάλιστα δήλωσε “είναι μια άθλια διοικητική πρακτική που απειλεί το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία. Γίνεται εναπόθεση σκουπιδιών απέναντι από τα σπίτια, σε ένα κοινό υπόστεγο, χωρίς καμία υποδομή ενώ στον οικισμό κυκλοφορούν τεράστια τρωκτικά.” Μεταξύ άλλων, οι διαμαρτυρόμενοι ζητούν, δια του εκπροσώπου τους κ. Κλαδά, τον έλεγχο της νομιμότητας της άδειας που διαθέτει ο ιδιώτης του ΣΜΑ

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!