Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Ποια τμήματα σχολείων τίθενται σε αναστολή λόγω κρουσμάτων σε Κέρκυρα και Παξούς

Θετική στην covid-19 βρέθηκε  εκπαιδευτικός στο Δημοτικό Σχολείο Παξών της ΣΤ 1, με αποτέλεσμα το τμήμα να τεθεί σε αναστολή λειτουργίας.

Παράλληλα, ένα κρούσμα στην Γ’ τάξη του Γυμνασίου Φαιάκων βρέθηκε θετικό σήμερα ενώ ακόμη ένα εντοπίστηκε στην Β’ Τάξη του Δημοτικού Σχολείου Μελιτειαίων, και τέθηκε σε αναστολή.

Επιπλέον, το Γ4 του 1ου Γυμνασίου τίθεται σε αναστολή λειτουργίας μετά από κρούσμα σε μαθητή, όπως και το Β1 τμήμα του 2ου Γυμνασίου . Επίσης σε αναστολή μπαίνει το Α5 τμήμα του 1ου Γενικού Λυκείου.

Τέλος, σε αναστολή λειτουργίας τέθηκε και ένα τμήμα του 9ου Νηπιαγωγείου Κέρκυρας, καθώς ένας μαθητής διαπιστώθηκε θετικός στο self test. Όλα τα κρούσματα καταγράφονται έως τις (13:30) ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα μοριακών τεστ.

Επίσης σε αναστολή λειτουργίας μπήκε τμήμα της Γ’ Γυμνασίου στο Σκριπερό.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!