Quantcast
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Πουλημένο και Γιαννούλη συγχαίρει ο Ενιαίος Φορέας

Συγχαρητήριο μήνυμα προς το νέο Δήμαρχο Στέφανο Πολημένο καθώς και τον πρώην πρόεδρό του που εξελέγη ως πρώτος στη ΔΕ Κερκυραίων με το συνδυασμό Πουλημένου, εξέδωσε ο Ενιαίος Φορέας.

 

Το μήνημα

Το Δ.Σ. και ο πρόεδρος του συγχαίρουν τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων Νήσων Στέφανο Πουλημένο. Επίσης συγχαίρουμε τον συνάδελφο και προηγούμενο πρόεδρο του Φορέα μας Παντελή Γιαννούλη που πρώτευσε σε σταυρούς προτίμησης στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου ’23.
Είναι για μας μεγάλη τιμή από τον Κερκυραίους Συνδημότες αυτή τους η απόφαση που δικαιώσει τους πολύχρονους αγώνες των Επαγγελματιών – Εμπόρων και Καταστηματαρχών για το καλό της Κερκυραϊκής οικονομίας του τουρισμού και ευρύτερα του τόπου.

Διαβάστε ακόμη: Όλοι οι σταυροί των υποψηφίων στις δημοτικές ενότητες και τοπικές κοινότητες του συνδυασμού Πουλημένου

Πιστεύουμε σε αγαστή συνεργασία με την νέα δημοτική αρχή με συμμετοχή των Συνδημοτών και των μαζικών Συλλογικοτήτων, χωρίς αλαζονεία και αυταρχισμό στις εξελίξεις και μεγάλες αποφάσεις. Δηλαδή να αποκτήσουμε επιτέλους πραγματική Αυτοδιοίκηση και όχι ετεροδιοίκηση στην Κέρκυρα.
Καλή δύναμη…

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!