Quantcast
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Ο Σπ. Βάρελης συνεχάρη τον Γ. Μαχειμάρη για την εκλογική του νίκη

Συγχαρητήριο μήνυμα για την εκλογική νίκη του, απέστειλε η παράταξη Βάρελη στον εκ νέου Δήμαχο Βόρειας Κέρκυρας Γιώργο Μαχειμάρη.

 

Η ανακοίνωση

Την Κυριακή 8/10/2023 ο λαός της Βόρειας Κέρκυρας εξέλεξε εκ νέου Δήμαρχο τον κ. Γ. Μαχειμάρη.
Η απόφαση των Συνδημοτών μας είναι απόλυτα σεβαστή και ήδη έχουμε συγχαρεί τον κ. Μαχειμάρη για την επανεκλογή του.
Παράλληλα συγχαίρουμε όλους τους εκλεγέντες Δημοτικούς – Τοπικούς Συμβούλους και ελπίζουμε ότι όλοι μαζί θα δουλέψουμε για μια Βόρεια Κέρκυρα που πρώτα θα την χαιρόμαστε εμείς και μετά οι χιλιάδες επισκέπτες της.

Διαβάστε ακόμη: Οι σταυροί των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων των συνδυασμών της Βόρειας Κέρκυρας

Όσον αφορά τον Συνδυασμό μας δώσαμε ένα τίμιο αγώνα με αξιοπρέπεια , κοιτάζοντας στα μάτια όλους τους Συνδημότες μας λέγοντας ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΕΙΕΣ , αναφερόμενοι σε όλες τις εκκρεμότητες και σε ότι πρέπει να γίνει από εδώ και πέρα στην πενταετία ούτως ώστε να μην δικαιείται πλέον κανείς να πει εγώ δεν ήξερα.
Ο λαός όμως κρίνει , αποφασίζει και εντέλει με την ψήφο του μας κατέταξε στην δεύτερη θέση με ποσοστό περίπου 40%. Ένα ποσοστό σημαντικό που αυξάνει τις ευθύνες μας απέναντι σας αλλά παράλληλα μας δίνει την δύναμη να συνεχίσουμε αποφασιστικά την προσπάθεια μας μέσα έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο.
Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας όσους μας τίμησαν με την ψήφο τους , όλους τους υποψήφιους και όσους συνέδραμαν και στήριξαν με οποιοδήποτε τρόπο τη προσπάθεια μας. Σας υποσχόμαστε ότι θα είμαστε ΠΑΡΟΝΤΕΣ , με εποικοδομητική κριτική , θετικές παρεμβάσεις , προτάσεις , βάζοντας πλάτη σε ότι είναι ωφέλιμο για τον τόπο μας.
Παράλληλα σας δίνουμε μια υπόσχεση την οποία θα την τηρήσουμε ως κόρη οφθαλμού , ότι θα είμαστε υπέρμαχοι της ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ και της ΑΛΗΘΕΙΑΣ.
Είμαστε υπερήφανοι που νέα παιδιά συμμετείχαν στο ψηφοδέλτιο μας και ξεκίνησαν μαζί μας ένα «αυτοδιοικητικό ταξίδι» που σίγουρα θα οδηγήσει σε ένα καλύτερο αύριο.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ – ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΟΝΤΕΣ – ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ – ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!