Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Που περιοδεύει σήμερα και αύριο κλιμάκιο του ΚΚΕ

Η πολιτική δραστηριότητα των υποψηφίων βουλευτών του ΚΚΕ στην Κέρκυρα για το Σαββατοκύριακο 10 & 11 Ιουνίου είναι η παρακάτω:

 

Σάββατο 10/6

10:00 Περιοδεία στην Λαϊκή Αγορά και καταστήματα στο κέντρο της πόλης, με επικεφαλής τους Παναγιώτη Κελάνδρια, Αλεξάνδρα Μπαλού και Γιάννη Πελάη, υποψήφιους βουλευτές του ΚΚΕ.
20:00 – Παρουσία υποψήφιων βουλευτών στις εκδηλώσεις του 18ου Φεστιβάλ του παραρτήματος Κέρκυρας του ΕΣΥΝ, στο γήπεδο του Ολύμπου.
20:00 – Περιοδεία στον Πετριτή με επικεφαλής τον υποψήφιο βουλευτή του ΚΚΕ Γιώργο Κουλούρη.
20:30 – Περιοδεία στους Κουραμάδες, τους Καστελλάνους Μέσης και τον Αι Προκόπη, με επικεφαλής την Μυρσίνη Χαραλάμπους, υποψήφια βουλευτή του ΚΚΕ.
22:30 Συμμετοχή, σε πολιτική εκπομπή, της Αλεξάνδρας Μπαλού, υποψήφιας βουλευτή του ΚΚΕ στον τηλεοπτικό σταθμό START Media.

 

Κυριακή 11/6

11:30 Περιοδεία στους Βαρυπατάδες, στις 12:30 στουςΚαλαφατιώνες και στις 13:30 στην Καμάρα, με επικεφαλής τον Γιάννη Πελάη, υποψήφιο βουλευτή του ΚΚΕ.
11:30 – Περιοδεία στους Ριγγλάδες Λευκίμμης, με επικεφαλής τον Γιώργο Κουλούρη, υποψήφιο βουλευτή του ΚΚΕ.
20:00Συμμετοχή των υποψήφιων βουλευτών του ΚΚΕ στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που οργανώνει το Εργατικό Κέντρο Κέρκυρας στον περιφερειακό της Λευκίμμης για την ανάγκη δημόσιας, δωρεάν και σύγχρονης υγείας για όλους.
 
 
φωτό αρχείου
__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!