Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Προστίθεται 3η εμβολιαστική γραμμή στο Κέντρο Υγείας πόλης (πρώην ΙΚΑ)

Στο Κέντρο Υγείας Κέρκυρας, εκτός από τις υγειονομικές υπηρεσίες που προσφέρονται, λειτουργούν και δυο εμβολιαστικές γραμμές με το εμβόλιο Pfizer, εμβολιάζοντας έως σήμερα 150 άτομα την ημέρα.

Η Συντονίστρια Επιστημονικής Λειτουργίας του Κ.Υ. Κέρκυρας και Μαυροπούλου Καββαδία Σοφία, η Αναπληρώτρια Συντονίστρια και Μαυροφόρου Ευαγγελία, ο υπεύθυνος διαχείρισης εμβολίων κος. Βαρδακαστάνης Στυλιανός, η 1η ΤΟΜΥ Κερκύρας, το Ι.Α.ΚΙ. Κερκύρας και όλο το Ιατρικό και λοιπό προσωπικό. Δίνει με αυταπάρνηση και επαγγελματισμό τον καλύτερο του εαυτό, για την πραγματοποίηση του προγράμματος «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ», με αποτέλεσμα να έχουν καταφέρει με την άρτια οργάνωσή τους, να υπάρχουν μηδενικές υπολειπόμενες δόσεις εμβολίων έως τώρα.

Από τις 5/5/2021 θα λειτουργήσει επιπλέον ακόμη μια εμβολιαστική γραμμή, οπότε οι εμβολιασθέντες θα αυξηθούν κατά 100 άτομα την ημέρα.

Ενόψει του Αγίου Πάσχα, το προσωπικό και η υπεύθυνη συντονισμού Επιστημονικής Λειτουργίας του Κέντρου Υγείας Κερκύρας, εύχονται στους συμπολίτες τους, το μήνυμα της Ανάστασης του κυρίου, να χαρίσει γαλήνη και αγάπη στις καρδιές μας και να μας δώσει τη δύναμη να ονειρευτούμε και να ξεπεράσουμε τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!