Quantcast
SLIDERΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Κέρκυρα: Πρώτο Old Town Festival για Φιλανθρωπικό σκοπό στα Ανάκτορα

Στο Περιστύλιο των Ανακτόρων Αρχαγγέλου Μιχαήλ και Αγίου Γεωργίου, πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου η συναυλία οικονομικής ενίσχυσης δύο τοπικών συλλόγων με πολύ μεγάλη κοινωνική και ηθική συνεισφορά στον τόπο, του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων & Φίλων ΑΜΕΑ Κέρκυρας (ΚΔΗΦ ”Μέλισσα”)  και του Συλλόγου υποστήριξης οικογενειών με παιδιά που νοσούν από σοβαρές ασθένειες ”Φάρος Ζωής” .   

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με τους Music Odyssey με ένα ρομαντικό μουσικό ταξίδι στη παλαιά Ελλάδα, υπό τους ήχους του μαντολίνου και της κιθάρας. Εν συνεχεία την σκυτάλη πήραν οι 7 Mile Limit που μάγεψαν ντόπιους και ξένους  δίνοντας έναν Swing τόνο στη βραδιά… ενώ ξεσήκωσαν τους θεατεσ Οι οποίοι άρχισαν να χορεύουν με κέφι. Τέλος, το πρόγραμμα έκλεισε με τους The Ricci Project με ένα ξεσηκωτικό Pop/Rock πρόγραμμα.

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!