Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Πυροβόλησαν σκυλί, το έβαλαν σε σακούλα και το έριξαν σε ποτάμι

Ο δράστης όχι μόνο πυροβόλησε το ζωάκι αλλά σκέφτηκε και πώς να ξεφορτωθεί το άψυχο σώμα του για να μην ενοχοποιηθεί. 

Μία ακόμη είδηση που αποτυπώνει την βαρβαρότητα ορισμένων ανθρώπων που ξεσπούν βίαια την μανιασμένη τους οργή απέναντι στα ανυπεράσπιστα ζώα, βλέπει το φως της δημοσιότητας από την Κέρκυρα.

Διαβάστε ακόμη: Κέρκυρα: Βρήκαν γατάκι στα σκουπίδια και το έσωσαν!

Γυναίκα βρήκε το αδέσποτο σκυλάκι που φρόντιζε, πυροβολημένο, μέσα σε σακούλα, ριγμένο στο ποτάμι!

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με καταγγελία γυναίκας που φρόντιζε το αδέσποτο σκυλάκι και διαμένει στο νότιο συγκρότημα του νησιού, το άτυχο ζώο πήγε σε παρακείμενο σπίτι όπου υπήρχε κοτέτσι. Μάρτυρας αναφέρει ότι άκουσε πυροβολισμό από το γειτονικό σπίτι με τον σκυλάκο να αγνοείται για τις επόμενες ώρες. 

Βρήκε το σκυλάκι που φρόντιζε, πυροβολημένο μέσα σε σακούλα στο ποτάμι
Όταν η γυναίκα που φρόντιζε το σκυλάκι επέστρεψε από την δουλειά της άρχισε να αναζητά εναγωνίως τον σκύλο, όμως μάταια. Έχοντας μάθει για τον πυροβολισμό που ακούστηκε, σε μία απέλπιδα προσπάθειά της να τον εντοπίσει, πήγε στο ποτάμι που υπάρχει κοντά και τότε είδε να επιπλέει μία σακούλα. Όταν την άνοιξε, επιβεβαιώθηκαν οι πιο σκοτεινοί και απευκταίοι της φόβοι, αφού αντίκρυσε το σκυλάκι πυροβολημένο.

Ο δράστης όχι μόνο πυροβόλησε το ζωάκι αλλά σκέφτηκε και πώς να ξεφορτωθεί το άψυχο σώμα του για να μην ενοχοποιηθεί. Έτσι, δεν το πέταξε στα σκουπίδια αλλά φυσικά ούτε το έθαψε. Το έβαλε σε μία σακούλα και το πέταξε στο ποτάμι, σαν να πετούσε ένα άχρηστο αντικείμενο.

 

Φωτό αρχείου

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: www.rosa.gr

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!