Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Σήμερα η τρίτη προβολή ταινίας της ΚΝΕ

Η Τομεακή Οργάνωση Κέρκυρας της ΚΝΕ οργανώνει προβολές ταινιών για τις Τρίτες του Αυγούστου. Σήμερα πραγματοποιείται, η τρίτη προβολή στον Κήπο του Λαού στις 21:30 με την ταινία κινουμένων σχεδίων Mitchells VS The Machines.

Η ανακοίνωση
Όπως κάθε χρόνο, παίρνουμε αυτήν την πρωτοβουλία, έτσι ώστε νέοι εργαζόμενοι, άνεργοι, φοιτητές και μαθητές να έχουν δωρεάν πρόσβαση στον κινηματογράφο.
Διαλέξαμε ταινίες θέλοντας οι προβολές μας να είναι μια όμορφη πρόταση για κάθε νέο και νέα του νησιού μας, ανάσα ψυχαγωγίας, μια ευκαιρία για προβληματισμό.

Σήμερα η τρίτη προβολή στον Κήπο του Λαού στις 21:30 με την ταινία κινουμένων σχεδίων Mitchells VS The Machines. Πριν την έναρξη της ταινίας, θα προηγηθούν παιχνίδια με τους μικρούς θεατές!

Στον χώρο συγκεντρώνουμε είδη πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους (συγκεκριμένα: Νερά, κράκερς, μπάρες δημητριακών, κρουασάν, μπισκότα, ρύζι, μακαρόνια, κονσέρβες, είδη προσωπικής υγιεινής, χαρτικά).

Λίγα λόγια για την ταινία της εβδομάδας:

Οι Mitchells είναι μια συνηθισμένη οικογένεια, που αντιμετωπίζει τα προβλήματα της. Όταν όμως οι μηχανές εξεγείρονται, οι Mitchells είναι η τελευταία οικογένεια πάνω στη γη που μπορεί να σώσει την ανθρωπότητα…
Άφθονο γέλιο και περιπέτεια σε μια γλυκιά ταινία για μεγάλα παιδιά και μικρούς ενήλικες.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!