Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΤΟΠΙΚΑ

Στην κερκυραϊκή ύπαιθρο συνέχεια της εξαιρετικής παράστασης “ΑΔΙΟΡΘΩΤΟΙ ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ”

Σε  φορτισμένο συγκινησιακά κλίμα και εν μέσω χειροκροτημάτων έπεσε η αυλαία της εξαιρετικής παράστασης της “Κερκυραϊκής Σκηνής” “ΑΔΙΟΡΘΩΤΟΙ ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ” που ανέβηκε στον επιβλητικό χώρο του  προμαχώνα Savorgnan στο Παλαιό Φρούριο.
Με πρωτοβουλία του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και της αντιδημαρχίας Πολιτισμού, η παράσταση θα συνεχιστεί στην κερκυραϊκή ύπαιθρο.
Οπως χαρακτηριστικά δηλώνει η “ψυχή” της Κερκυραικής Σκηνής Νότα Δαρμανή:Ευχαριστώ πολύ όλους σας που μας στηρίζεται και μας βοηθάτε να συνεχίζουμε! Ευχαριστώ την ομάδα των ηθοποιών, συντελεστών, βοηθών και τεχνικών, γιατί χωρίς αυτούς απλά δεν θα είχαμε παράσταση! Σειρά τώρα έχουν οι κοινότητες Αγίων Δέκα 25/8, Γιαννάδων 27/8, Κάτω Γαρούνα 29/8, Πέλεκα 30/8…..και αν το επιτρέψουν οι συνθήκες ίσως το χειμώνα στο Δημοτικό Θέατρο για τους φίλους που δεν πρόλαβαν να έρθουν!!!
 

Oι συντελεστές
Κώστας Κούρκουλος
Νότα Δαρμανή
Βασίλης Καββαδίας
Όλγα Τζήλιου
Σοφία Γεωργιάδου
Νικόλας Κατσαρός
Ιωάννης Μουμούρης
Νίκος Καραλής
Σκηνοθεσία:Νότα Δαρμανή

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!