Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Σήμερα το τελευταίο “αντίο” στον Θωμά Λέζο

Την Κυριακή άφησε την τελευταία του πνοή, σε ηλικία 76 ετών, ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής Θωμάς Λέζος. 

Ένας άνθρωπος, που υπηρέτησε τον κερκυραϊκό αθλητισμό, τόσο ως γυμναστής στα σχολεία, όσο και από την θέση του προϊσταμένου Φυσικής Αγωγής Νομού Κέρκυρας. Παράλληλα υπήρξε για χρόνια  διαιτητής ποδοσφαίρου, ενώ είχε αξιόλογη κοινωνική δραστηριότητα στην τοπική κοινωνία. Τα τελευταία χρόνια τον είχε “λυγίσει” η άνοια. Η κηδεία του εκλιπόντος θα γίνει σήμερα στους Κυνοπιάστες. Για την απώλειά του Θωμά Λέζου εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση η ΕΠΣ Κέρκυρας.

 Η Διεύθυνση και το προσωπικό της “ΚΣ” εκφράζουν στους οικείους του θερμά συλλυπητήρια.

Η ανακοίνωση της ΕΠΣΚ

Έφυγε χθες από την ζωή , ένας άνθρωπος του αθλητισμού της Κέρκυρας, ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής Θωμάς Λέζος. Υπήρξε , επί σειρά ετών , προϊστάμενος του γραφείου Φυσικής Αγωγής του νομού Κέρκυρας καθώς και διετέλεσε διαιτητής ποδοσφαίρου της ΕΠΣ Κέρκυρας παίζοντας σε όλες τις κατηγορίες των Εθνικών Πρωταθλημάτων. Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣ Κέρκυρας εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του. ΑΙΩΝΙΑ ΤΟΥ Η ΜΝΗΜΗ!

Συλλυπητήρια της Δημάρχου Μερόπης Υδραίου 

 Από τα βάθη της καρδιάς μου,  εκφράζω  την βαθειά μου  λύπη,
για τον θάνατο του Θωμά  Λέζου, ενός  ανθρώπου του αθλητισμού, που πρόσφερε πολλά  σε αυτόν τον τομέα, στο νησί μας. 

Ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής, Θωμάς Λέζος, υπήρξε, επί σειρά αιτών, προϊστάμενος του γραφείου Φυσικής Αγωγής του νομού Κέρκυρας,  Πρόεδρος του ΕΑΚ και διαιτητής ποδοσφαίρου της ΕΠΣ Κέρκυρας.

Στην οικογένειά του  και στους δικούς του ανθρώπους, εκφράζω και πάλι τα πιο ειλικρινή μου συλλυπητήρια.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!