Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Σε εκλογές ο πολιτιστικός Σύλλογος Γουβιών

Ως γνωστόν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέων οργάνων του Εξωραϊστικού & Πολιτιστικού Συλλόγου Γουβιών που ήταν προγραμματισμένες για τις 07/11/20 έχουν αναβληθεί λόγω των έκτακτων μέτρων που ελήφθησαν από την κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του Covid19.

Η εκλογική διαδικασία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 16/05/21 , 10:30-14:00 στον εξωτερικό χώρο του Πνευματικού Κέντρου της Ενορίας Αγίων Πάντων Γουβιών. 

  • Νέες υποψηφιότητες γίνονται δεκτές μέχρι την Τετάρτη 12/05 23:59.

Κατά την εκλογική διαδικασία θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την αντιμετώπιση της διασποράς του Covid19. Θα υπάρξει έγκαιρη ενημέρωση σε περίπτωση που λόγω των μέτρων που θα ισχύουν δεν θα είναι δυνατή η πραγματοποίηση της διαδικασίας. 

Εφορευτική Επιτροπή: 1) Πατήρ Κασταμονίτης Θωμάς 2) Τσενεμπή Ελβίνα 3) Σιδέρη Θεοδώρα

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!