Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Σε επιφυλακή και το ΕΚΑΒ σε περίπτωση πυρκαγιάς

Σε επιφυλακή βρίσκεται και το ΕΚΑΒ Κέρκυρας ώστε να παρέμβει άμεσα σε περίπτωση ανάγκης. Τα πρόσφατα γεγονότα που συγκλονίζουν ολόκληρη την χώρα αλλά και η προειδοποίηση υψηλού κινδύνου πυρκαγιάς έχουν θέσει σε κατάσταση επιφυλακής όλο το νησί .

Η ανακοίνωση

Σε επιφυλακή και το ΕΚΑΒ Κέρκυρας να επιχειρήσει άμεσα και με όσες δυνάμεις υπάρχουν διαθέσιμες σε περίπτωση που καταστεί ανάγκη στο νησί μας!!!Καλή δύναμη σε όλους όσους επιχειρούν απέναντι σε αυτήν την πύρινη λαίλαπα που προσπαθεί να αφανίσει και τον τελευταίο πνεύμονα της χώρας μας….Η υποστήριξη και άμεση δυνατή βοήθεια της ανθρώπινης ζωής, καθήκον μας!!!

 

*Η ανακοίνωση δημοσιεύτηκε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!