Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Σε επιχειρηματία που δραστηριοποιείται και στη Ζάκυνθο εκμισθώθηκε ο “Ζήσιμος”

Σε  επιχειρηματία που δραστηριοποιείται και στη Ζάκυνθο εκμισθώνεται το κατάστημα- σήμα κατατεθέν της Κέρκυρας στο Λιστόν για δεκαετίες «ΖΗΣΙΜΟΣ – ΤΑ ΟΛΥΜΠΙΑ».

Κατά το σημερινό άνοιγμα των προσφορών στο Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας  για το κληροδότημα «Ισαβέλλας Δαλιέτου”   βρέθηκε μια προσφορά απο την εταιρεία “Νίκος Μίχος και ΣΙΑ ΕΕ” με μηνιαίο μίσθωμα 14.527 ευρώ.  Κατά πληροφορίες πρόκειται για επιχειρηματία που διαθέτει επιχειρήσεις-καφέ κυλικεία σε αρκετές περιοχές της χώρας, μεταξύ αυτών και σε λιμάνι αεροδρόμιο και ΓΝ Ζακύνθου.   Σημειώνεται ότι το θέμα θα πρέπει να έρθει στην Οικονομική Επιτροπή του Δήμου και ακολούθως να ανάψει “πράσινο” απο την Αποκεντρωμένη Διοίκηση για την τελική κατακύρωση. Η   αρχική  προσφορά του μηνιαίου μισθώματος, είχε οριστεί στα 13 χιλ. ευρώ.

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!