Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα – Σε λειτουργία το συντριβάνι στο Σαρόκο

Σε λειτουργία τέθηκε το συντριβάνι στην πλατεία Σαροκο το οποίο με τον ανάλογο φωτισμό, ομορφαίνει την πλατεία, κάνοντας την ενδιαφέρουσα, αλλάζοντας λιγο την εικόνα εγκατάλειψης που φαίνεται να έχει.
Το συνεργειο καθημερινότητας προχώρησε στις απαραίτητες επισκευές προκειμένου να φωτιστεί και να λειτουργήσει και πάλι.

Άλλωστε, η πλατεία Σαροκου αναμένεται να γίνει το επίκεντρο των βλεμμάτων όλων όσοι θα εισέρχονται στην πόλη, καθώς, σύμφωνα με την αντιδήμαρχο Πολιτισμού Χρυσουλα Τόμπρου, πρόκειται να μετατραπεί  σε έναν ελκυστικό και χαρούμενο χώρο με τον χριστουγεννιάτικο διάκοσμο που θα τοποθετηθεί σε αυτήν, στο πλαίσιο του οράματος της «κάθε πλατεία και ένα χριστουγεννιάτικο χωριό». Βέβαια φέτος λόγω πανδημίας, δε θα στηθούν όλα όσα είχαν από νωρίς σχεδιαστεί για τα Χριστούγεννα στην Κερκυρα, ωστόσο το χρωμα των φώτων θα δοθεί σε κάθε Καντούνι και σε κάθε πλατεία της πολης και περιμετρικά αυτής, κάνοντας μας λίγο πιο χαρούμενους, παίρνοντας, έστω και στιγμιαία, την βαριά ψυχολογία που φέρουμε  λόγω της υγειονομικής, οικονομικής και ψυχολογικής κρίσης στην οποία έχει περιέλθει η πλειονότητα των πολιτών της χώρας μας.

 

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!