Quantcast
SLIDERΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Στάθμευσε το ιχ χωρίς χειρόφρενο και έφυγε- Τραυματισμός ανθρώπου και ζημιές σε 3 μηχανές

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη χθες έξω από γνωστή αλυσίδα σουπερ μαρκετ, το υποκατάστημα της οποίας βρίσκεται στις Αλυκές στο ύψος της «Εκάτης». 

Συγκεκριμένα, μια Γερμανίδα που είχε ενοικιάσει αυτοκίνητο,  στάθμευσε σε ελάχιστα κεκλιμένη επιφάνεια του χώρου στάθμευσης και εξήλθε αυτού προκειμένου να κάνει τα ψώνια της. Όμως, είχε ξεχάσει να σηκώσει χειρόφρενο και να βάλει ταχύτητα. Αποτέλεσμα αυτού, ήταν η όπισθεν κίνηση του αυτοκινήτου μετά από λίγη ώρα, το οποίο και σταμάτησε με μια σεβαστή ταχύτητα πια, στον τοίχο της πρόσοψης του Τμήματος Συγκοινωνιών που βρίσκεται στο πλάι του σουπερ μαρκετ, παρασέρνοντας τρεις δίκυκλες μοτοσικλέτες επίσης σταθμευμένες και τον αναβάτη της μιας, που μόλις πρόλαβε να πηδήξει από αυτήν προκειμένου να τη γλιτώσει, υπακούοντας σε φωνές ενός κυρίου που εβλεπε τη σκηνή από μακρυά και που θέλησε να τον σώσει. Ο αναβάτης τη γλίτωσε με μώλωπες σε όλο του το σώμα και μη μπορώντας αμέσως να αντιληφθεί τι είχε συμβεί. 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!