Quantcast
SLIDERΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

Κέρκυρα: Στην Α2 πόλο ο ΝΑΟΚ μετά τη νίκη επι του ΝΟ Ναυπλίου!

Την άνοδο στην Α2  κατηγορία πανηγυρίζει το τμήμα υδατοσφαίρισης του ΝΑΟΚ!

Παρά τις πολλές αντιξοόητες στην προετοιμασία και ουσιαστικά χωρίς έδρα οι πολίστες του Σπύρου Καρδόνα υπερέβαλαν εαυτούς και με πείσμα και πάθος πήραν την άνοδο για την δεύτερη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού πόλο.

Στον σημερινό καθοριστικό αγώνα με το  Ναυπλίου  οι αθλητές του ΝΑΟΚ  επικράτησαν στα πέναλτυ και με τελικό σκορ 11-9  (7-7 κανονική διάρκεια)  εξασφάλισαν την θέση τους στην Α2 κατηγορία. 

Τα οκτάλεπτα: 2-2,3-1, 2-2, 0-2.

ΝΑΟΚ (Σπ. Καρδόνας): Καψοκαβάδης, Βιζυράκης 2, Κουλούρης Γρ. 1, Δεμεσδερλής, Ραψωμανίκης, Γιαννιώτης 1, Αρμένης 1, Τάτας, Βέλιος 1, Κούρκουλος, Δόϊκας, Μελιδονιώτης, Κούστας, Οικονόμου.

Ο ΝΑΟΚ μαζί με τον ΣΚ Ροή  που επίσης κέρδισε την άνοδο θα αναμετρηθούν σήμερα Κυριακή (26/9) το απόγευμα (18.30) στον μεγάλο τελικό του πρωταθλήματος για την ανάδειξη του πρωταθλητή της Β’ Ανδρών.

 

Α’ ΟΜΙΛΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (Κολυμβητήρια Ηλιούπολης, Φαλήρου, Αλίμου):

ΝΑΟ Κέρκυρας – Τρίτων Αμαρουσίου 11-3, ΝΑΟ Κέρκυρας – ΧΑΝΘ 13-7, ΣΚ Ροή – Τρίτων Αμαρουσίου 14-8, ΣΚ Ροή – ΝΑΟ Κέρκυρας 6-6, Τρίτων Αμαρουσίου – ΧΑΝΘ 8-14.

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Τελική):

1. ΝΑΟ Κέρκυρας 7

2. ΣΚ Ροή 7

……………………………

3. ΧΑΝΘ 3

4. Τρίτων Αμαρουσίου 0

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!