Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Στον Αστυνομικό Διευθυντή διαμαρτυρήθηκε ο Σύλλογος Δασιάς

Τη Δευτέρα, το νεοεκλεγέν διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου Προστασίας και Ανάδειξης Δασιάς «ο ΚΕΦΑΛΟΥΨΟΣ», επισκέφθηκε τον αστυνομικό διευθυντή, Σπύρο Σκολαρίκη, όπου και διαμαρτυρήθηκε για την επικρατούσα κατάσταση στην περιοχή.Στη συνέχεια, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Ο Σύλλογος:

Διαμαρτυρήθηκε για την επικίνδυνη κατάσταση για τη σωματική ακεραιότητα και τη ζωή μαθητών, πεζών και τουριστών στη Δασιά, της οποίας αιτία είναι το επικίνδυνο στένεμα του περιφερειακού δρόμου από τα σταθμευμένα οχήματα του ΙΚΟΣ δεξιά και αριστερά της οδού μπροστά από το Γυμνάσιο Φαιάκων, με αποτέλεσμα ο δρόμος να στερείται πεζοδρομίων και να μην επιτρέπεται να περάσουν δυο αντιθέτως κινούμενα λεωφορεία.

Διαμαρτυρήθηκε επίσης για την αδράνεια των κληθέντων αστυνομικών, οι οποίοι, μολονότι η μεταβολή του Αιγιαλού και της παραλίας κραύγαζε, με πολλούς τόνους άμμου, εκείνοι δεν έβλεπαν τίποτα και δεν συνέλαβαν τους δράστες. Έτσι επετράπη η συνέχιση της παράνομης πρόσχωσης. Το ίδιο και για το επιχειρούμενο κάθε μέρα κλείσιμο του δρόμου που οδηγεί στη θάλασσα με την παρεμπόδιση της κυκλοφορίας από την εταιρεία μεσω της στάθμευσης των βαρέων οχημάτων.

Ζήτησαν άμεση εφαρμογή του νόμου.

Ο κ. Σκουλαρίκης κάλεσε το Διοικητή της Τροχαίας, κ. Βλαχόπουλο και το Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος, κ. Μοναστηριώτη, παρόντος του Διοικητικού Συμβουλίου μας.

Το διάβημα μας συνέδραμαν και υποστήριξαν οι συγχωριανοί, Γιώργος Καλούδης, επικεφαλής της παράταξης «ΠΡΩΤΑ Η ΚΕΡΚΥΡΑ», το μέλος του τοπικού Συμβουλίου Κάτω Κορακιάνας, Σπυρίδων Φαϊτάς, καθώς και ο Μάχος Βασιλάκης, Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!