Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Στο δρόμο 90 μαθητές – Αλαλούμ με 6ο Δημοτικό – Γιαπί οι αίθουσες (pics)

Κέρκυρα – Γιαπί είναι οι αίθουσες του 6ου Δημοτικού Σχολείου, δηλαδή η ΣΤ2 και η πολλαπλών χρήσεων ενώ σήμερα δεν λειτουργήσαν ούτε το 6ο Δημοτικό Σχολείο ούτε το 6ο Νηπιαγωγείο! Στο δρόμο βρίσκονται 90 μαθητές, μετά την πτώση σοβάδων σε αίθουσες των δυο σχολείων. Ωστόσο, σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΣΕΠΕ Αντώνη Κουρσάρη, το 6ο Δημοτικό Σχολείο έλαβε ένα έγγραφο από τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας, βάσει του οποίου ενημερώνονται πως στις 11 Φεβρουαρίου αναμένεται να ολοκληρωθούν οι εργασίες στις αίθουσες πολλαπλών χρήσεων και ΣΤ’ 2. 

Την ίδια ώρα, δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση από το Δήμο για τη λειτουργία ή μη των σχολείων και πολύ περισσότερο, για το που θα λειτουργήσουν ενώ δεν γίνεται τηλεκπαίδευση καθώς δεν έχει ληφθεί σχετική απόφαση Δημάρχου όπως προβλέπεται βάσει Νόμου.

Οι φωτογραφίες μαρτυρούν την σημερινή κατάσταση στο δημοτικό Σχολείο ενώ η αίθουσα στην οποία μέσα είναι λίμνη, βρίσκεται ακριβώς πάνω από το 6ο Νηπιαγωγείο στην αίθουσα του οποίου είχαμε πτώση σοβάδων περίπου ένα μήνα πριν.

Σήμερα, οι μαθητές του Νηπιαγωγείου δεν προσήλθαν για μάθημα, καθώς με δική τους πρωτοβουλία οι Νηπιαγωγοί ενημέρωσαν πως θα βρίσκονται στις αίθουσες χωρίς την παρουσία μαθητών όμως, αφού δεν έχει γίνει ο προβλεπόμενος έλεγχος εκ των μηχανικών του Δήμου και δεν υπήρχε καμία σαφής ενημέρωση, ούτε απόφαση περί αναστολής λειτουργίας.

 

Ρεπορτάζ – φωτογραφίες: ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!