Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Στο ΙΕΚ Τουρισμού ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων

Την  Ένωση Ξενοδόχων Κέρκυρας με τον Πρόεδρό του ΔΣ κ. Βούλγαρη και το μέλος για θέματα τουριστικής εκπαίδευσης (πρώην απόφοιτη της σχολής) κα Κοσκινά υποδέχθηκε το ΙΕΚ Τουρισμού Ιονίων Νήσων του Υπουργείου Τουρισμού σε εθιμοτυπική συνάντηση.
 
 
Το κλίμα που επικράτησε στη συνάντηση ήταν άριστο και η ΕΞΚ ενημερώθηκε από τη Διεύθυνση της σχολής για τρέχοντα θέματα και τη λειτουργία του εκπαιδευτηρίου.
Ο Πρόεδρος της Ένωσης τόνισε το ενδιαφέρον της ΕΞΚ αλλά και προσωπικά, για τη πορεία της ιστορικής σχολής της Κέρκυρας προτείνοντας δράσεις για υλοποίηση μεταξύ των δύο πλευρών μελλοντικά, ώστε να επανέλθει η αίγλη και αναγνωρισιμότητα αυτής, τόσο στη τοπική κοινωνία του νησιού όσο και πανελλαδικά.
Τέλος ο κ. Βούλγαρης ανέφερε την αξία της συγκεκριμένης σχολής που λειτουργεί εδώ και σαράντα πλέον χρόνια, καθώς και το πόσο σημαντικό είναι για το τουριστικό προϊόν της περιοχής, οι απόφοιτοι της να εργάζονται στη τουριστική βιομηχανία της Κέρκυρας συμβάλλοντας από τη πλευρά τους στην οικονομική ανάπτυξη του τόπου.
__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!