Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Παύλος Γλύξμπουργκ: Πήγε διακοπές στους Παξούς

Τα Επτάνησα επέλεξε ο Παύλος Γλύξμπουργκ να περάσει τις καλοκαιρινές του διακοπές, όπως έκανε γνωστό μέσα από αναρτήσεις του στα social media.
Το βράδυ της Παρασκευής 21 Ιουλίου, ο Παύλος ανέβασε μία σειρά από φωτογραφίες που έβγαλε κατά τη διάρκεια της παραμονής του, στους Παξούς.

 

Διαβάστε ακόμη: Κέρκυρα: Πως θα λάβουν οι μόνιμοι κάτοικοι τις σχετικές κάρτες εισόδου στην π. πόλη

Όπως φαίνεται από τα στιγμιότυπα που μοιράστηκε με τους 92,5 χιλιάδες ακολούθους που μετρά ο επίσημος λογαριασμός του στο Instagram, περιηγήθηκε στη Χώρα, απολαμβάνοντας τη θέα στο λιμάνι. Ακόμη, στα Instagram stories που ανάρτησε, έκανε μία βόλτα από θαλάσσης, ενώ πέρασε από το μουσείο του νησιού και έκανε βόλτα στη Χώρα.

 

Ο ίδιος δεν έκανε γνωστό αν βρίσκεται στο νησί με την οικογένειά του ή με φίλους.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!