Quantcast
SLIDERΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα – Στ. Πουλημένος: “Δεν θελουμε την υπηρεσία Καθαριότητας το αποπαίδι των υπηρεσιών του Δήμου” (video-pics)

“Δεν θέλουμε την υπηρεσία Καθαριότητας το αποπαίδι των υπηρεσιών του Δήμου. Θέλουμε να έχει τη θέση που αρμόζει στην υψηλή αποστολή την οποία υπηρετείτε όλοι σας. Για εμάς η υπηρεσία Καθαριότητας είναι ψηλά στη συνείδηση μας”, ανέφερε στην εισαγωγική του τοποθέτηση απευθυνόμενος στους εργαζόμενους της συγκεκριμένης υπηρεσίας, ο εκλεγμένος δήμαρχος Στέφανος Πουλημένος, στο φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου στο οποίο προ(σ)κάλεσε τη διμερή συνάντηση.

Πρόκειται για την αρχή μιας σειράς συναντήσεων που θα ακολουθήσουν με τη συγκεκριμένη υπηρεσία, για μια πρώτη επαφή μαζί τους. Όπως ανέφερε σε δήλωσή του, η νέα δημοτική αρχή αναγνωρίζει την υπηρεσία αυτή ως υπηρεσία αιχμής στη λειτουργία του δήμου καθώς χειρίζεται το καθοριστικό για το μέλλον του τόπου μας, της διαχείρισης των απορριμμάτων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κέρκυρα: Για τα έργα του Δήμου ενημερώθηκε ο εκλεγμένος δήμαρχος Στέφανος Πουλημένος

Στο πλαίσιο της συνάντησης, ο δήμαρχος με νέους εκλεγμενους συμβούλου της παράταξής του, παρουσίασαν το σχεδιασμό για την ανασυγκρότηση της υπηρεσίας προκειμένου να ανταποκριθούν οι εργαζόμενοι στους στόχους που έχει θέσει για την δραστική μείωση του όγκου των απορριμμάτων μέσα από την διαλογή στη πηγή και τη χωριστή αποκομιδή των επιμέρους απορριμμάτων. «Ο τελικός στόχος είναι και να επιτύχουμε στις  ευρωπαϊκές οδηγίες που θέλουν διαρκή μείωση του όγκου των απορριμμάτων που πηγαίνουν στην υγειονομική ταφή και στα εργοστάσια αποκομιδής αλλά και να μειώσουμε δραστικά το κόστος λειτουργίας της υπηρεσίας που έχει γίνει επαχθές και απομιζά ένα μεγάλο μέρος των πόρων του δημοτικού προϋπολογισμού», τόνισε ο Στ. Πουληημένος,

Εφόσον κριθεί αναγκαίο

Ερωτηθείς σχετικά, ο νέος δήμαρχος ανέφερε πως θα χρησιμοποιηθεί ιδιώτης όταν κριθεί ότι χρειάζεται για να καλύψει κενά της υπηρεσίας. Ο πρώτος ρόλος ανήκει στη δημοτική υπηρεσία και ποσού δεν είναι επαρκής θα χρησιμοποιείται το ιδιωτικό συνεργείο. Σήμερα οι εργαζόμενοι στην υπηρεσία Καθαριότητας είναι κάτι περισσότερο από 100 άτομα.

 

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!